Rabu, 16 Disember 2020

Blogger Giveaway! Jute Bag, AEON Voucher, Vanilla Extract and many more to be won

          Assalamualaikum dan Hai kepada semua follower dan pembaca Blog Tangan Gebu yang budiman. Sempena dengan Birthday Month author Blog Tangan Gebu, saya nak bagi hadiah kepada beberapa orang follower dan pembaca yang setia. Banyak hadiah khas untuk anda tau!

Blog Tangan Gebu Giveaway
          Untuk menyertai contest ni, anda mestilah ada BLOG dan akaun Instagram. Syaratnya senang je;
  1. Buat satu blog post bertajuk "Giveaway by Blog Tangan Gebu" (jangan lupa masukkan link http://tangangebu27.blogspot.com)
  2. Tulis ayat ringkas/perenggan kenapa anda join giveaway ni dan copy paste gambar pertama dalam post ini.
  3. Baca salah satu artikel dalam blog ini dan tinggalkan komen.
  4. Follow Blog Tangan Gebu, Instagram (@ms_lan27 atau cari tangangebu27) dan subscribe blog (contoh dalam gambar untuk subscribe blog). https://www.instagram.com/ms_lan27/
  5. Lepas dah siap semuanya, boleh tinggalkan link blog post di bahagian komen post ini.

Pemenang-pemenang akan diumumkan dalam blog ini. Nantikan update daripada saya ya. Terima kasih kerana sudi join Giveaway Contest Tangan Gebu!
Hadiah Pertama (Worth more than RM60)

Hadiah Kedua

Hadiah Ketiga
Hadiah Keempat


Hadiah saguhati:
Blog anda akan berada dalam blog list favourite Tangan Gebu selama sebulan.

Semua pemenang akan dihubungi melalui email untuk proses penghantaran hadiah. Pastikan dah lengkapkan senarai 1 hingga 5 tu tau. 

42 ulasan:

  1. Salam perkenalan,saya join ye sis!
    https://rasyidahsheresimpleblog.blogspot.com/2020/12/giveaway-by-blog-tangan-gebu.html

    BalasPadam
  2. Salam perkenalan...ct join GA yeh

    https://ctcheery87.blogspot.com/2020/12/giveaway-by-blog-tangan-gebu.html?m=1

    BalasPadam
  3. woww menarik hadiah dia.. nanti kite join k :)

    BalasPadam
  4. Ika join ya :)
    https://ikashoid.blogspot.com/2020/12/giveaway-by-blog-tangan-gebu.html

    BalasPadam
  5. As salam. Abam Kie datang BW n follow blog tangangebu (no 25). Selamat bersegmen..All the best!

    BalasPadam
  6. Semoga giveaway penganjur terus meriah dan all the best untuk semua yang sertai :)

    BalasPadam
  7. saya join ya.

    https://www.ahmadhasif.tk/2020/12/giveaway-by-blog-tangan-gebu.html

    BalasPadam
  8. Salam, done join hehe

    https://www.messarah.com/2020/12/giveaway-by-blog-tangan-gebu.html

    BalasPadam
  9. http://www.aimisyahirah.com/2020/12/giveaway-by-blog-tangan-gebu.html

    BalasPadam
  10. Assalamualaikum, saya datang join dan support...

    https://www.shikinrazali.com/2020/12/giveaway-by-blog-tangan-gebu.html

    BalasPadam
  11. Mama join ye..
    http://www.mamapipie.com/2020/12/giveaway-by-blog-tangan-gebu.html

    Ig addahus

    BalasPadam
  12. joinnnn

    https://www.mialiana.com/2020/12/giveaway-by-blog-tangan-gebu.html

    BalasPadam
  13. saya join

    https://penselduabee.blogspot.com/2020/12/giveaway-by-blog-tangan-gebu.html

    BalasPadam
  14. join gak

    http://www.zianaeunos.com/2020/12/giveaway-by-blog-tangan-gebu.html

    BalasPadam
  15. boleh letak link IG n blog. yg ig cari tak jumpa

    BalasPadam
  16. Done join :) cuma tak jumpa akaun IG. Kalau dapat letak link IG lagi bagus senang nak follow.

    http://www.roziahmuhammadnor.com/2020/12/giveaway-by-blog-tangan-gebu.html

    BalasPadam
    Balasan
    1. https://www.instagram.com/ms_lan27/ ni link IG

      Padam
  17. follow dan join ya

    https://www.kasihjuju.com/2020/12/giveaway-by-blog-tangan-gebu.html

    BalasPadam
  18. Assalam. Ejulz join :)

    https://ejulz.blogspot.com/2020/12/giveaway-by-blog-tangan-gebu.html

    BalasPadam
  19. Assalam. Akak join give away

    https://salatulzarida.blogspot.com/2020/12/giveaway-by-blog-tangan-gebu.html

    BalasPadam
  20. As join ya :)

    https://iammasitahsamsudin.blogspot.com/2020/12/giveaway-by-blog-tangan-gebu.html

    BalasPadam
  21. selamat bersegmen:) saya follow sini #40

    BalasPadam
  22. assalam , zati join
    https://izatiesalim.blogspot.com/2021/01/giveaway-by-blog-tangan-gebu.html

    BalasPadam
  23. http://www.syamimisaad.com/2021/01/giveaway-by-blog-tangan-gebu.html

    done follow blog (42)
    done follow ig (syamimi8088)

    BalasPadam
  24. Cik TK join ya!!!

    https://tetikusmerah.blogspot.com/2021/01/giveaway-by-blog-tangan-gebu.html

    Ig: cik_tk

    BalasPadam
  25. done join

    https://www.uminazrah.com/2021/01/giveaway-by-blog-tangan-gebu.html

    BalasPadam
  26. Sisyat join ye :-)

    https://www.hayatisuki.com/2021/01/follower-giveaway-by-tangan-gebu.html
    iG :hayati.suki

    BalasPadam
  27. haiiii. kita join jugakkk

    https://afifahwan.blogspot.com/2021/01/giveaway-by-blog-tangan-gebu.html

    BalasPadam
  28. Selamat menganjurkan giveaway

    BalasPadam
  29. Doneeee..Yuhuuuuuuuuuuuuu~ JOINED!

    https://www.nonasani.com/2021/01/giveaway-by-blog-tangan-gebu.html

    BalasPadam
  30. menarik. in shaa Allah aida join ye.
    ni bw dgn phone, tak syok nak create new entri :)

    done folo :)

    BalasPadam
  31. hye, salam perkenalan :)
    saya join juga tau
    IG : @zanariah_mohdnasir dah follow juga

    https://iniblogmommypinky.blogspot.com/2021/01/giveaway-by-blog-tangan-gebu.html

    BalasPadam
  32. salam dari bumi kenyalang.. kakmim dah join ye kat sini https://www.kakmim.com/2021/01/giveaway-by-blog-tangan-gebu.html

    BalasPadam
  33. Salam :)
    shida join ya!

    http://www.duniashida.com/2021/01/giveaway-by-blog-tangan-gebu.html

    BalasPadam
  34. E M A J O I N E D

    👉🏻https://ema-mel0dy.blogspot.com/2021/01/giveaway-by-blog-tangan-gebu.html

    THANK YOU

    BalasPadam
  35. Hai awk.. Macam dah letak dah link hari tu rupanya belum lagi

    Posted on 24 Januari 2021: https://www.kakmim.com/2021/01/giveaway-by-blog-tangan-gebu.html

    BalasPadam

Terima kasih atas ulasan/komen. Tunggu saya balas sebarang pertanyaan ya.

Penafian:
Sebarang artikel, perkongsian atau gambar dalam blog ini adalah hak milik tangangebu27 melainkan dinyatakan sumbernya. Semua pendirian serta perkongsian dalam semua post adalah menurut fahaman atau pandangan peribadi penulis blog shaja dan ia tidak mewakili mana-mana pihak baik Kerajaan, Swasta mahupun Persatuan-persatuan NGO.
Pandangan peribadi pemilik blog boleh berubah dari masa ke semasa seiring meningkat dan bertambahnya ilmu.
Sebarang bentuk peniruan (copy and paste) dalam apa jua bentuk daripada blog ini adalah tidak dibenarkan sama sekali.
Terima kasih.