Sabtu, 13 Februari 2021

PEMENANG Giveaway Blog Tangan Gebu

 Hai Assalamualaikum,

Mesti ada yang tertanya-tanya kenapa boleh buat posting baru tapi belum ada update pemenangkan? Sabar2.. Itu sebab posting ditulis sejak dari hujung tahun lepas lagi. Siap-siap set untuk auto post. Ok.

Jadi hari ini tibalah masa yang ditunggu-tunggu. Selit-selit masa untuk cari pemenang giveaway sebab rasanya tak tenteram selagi belum buat keputusan pemenang. Lepas tengok semua post korang, seramai 27 blogger yang layak untuk menang hadiah giveaway tapi sebab pemenang hanya empat (4) orang sahaja, jadi saya pilih guna random picker. Hasilnya adalah......

Tempat Pertama: as samsudin

Tempat kedua: Mia Liana

Tempat ketiga: Kakmim

Tempat keempat: Mommy Pinky

Tempat kelima: Ika.S


Kepada semua pemenang, jangan lupa emailkan nama, alamat dan nombor telefon untuk saya poskan hadiah korang tau (email: tangangebu27@gmail.com). Dan, semua peserta lain saya akan masukkan korang dalam blog list saya nanti. Terima kasih banyak-banyak sebab sudi join giveaway saya. Saya ingatkan tak ramailah yang nak join giveaway saya. Maklumlah baru lagi berblogging. Oh ya, satu lagi saya tiba-tiba rasa murah hati nak bagi juga hadiah pada pemenang kelima dan hadiahnya berupa mandian herba. Mandian herba yang sangat-sangat wangi dan sesuai untuk mandi, sauna dan bertangas. Semua hadiah akan dipos selepas Chinese New Year kecuali tempat pertama sebab kena tempah dulu, dah siap kita terus pos tau.

P/s: Doakan saya bulan 3 atau 4 ni ada viva voce utk master study. InsyaAllah. Ketar lutut teringat viva final year project masa buat degree dulu. Semoga Allah mudahkan.

7 ulasan:

  1. Alhamdulillah, memang tak sangka sungguh. Rezeki As kat sini. Terima kasih banyak-banyak MSA. As happy sangat-sangat....

    BalasPadam
  2. Tahniah kepada semua pemenang. Alhamdulillah rezeki :)

    BalasPadam
  3. alhamdulillah.. terima kasih ya. mia dan emelkan details

    https://www.mialiana.com/2021/02/menang-giveaway-by-blog-tangan-gebu.html

    BalasPadam
  4. Wahh tahniah kepada semua pemenang!

    BalasPadam
  5. Tahniah kepada semua pemenang...

    BalasPadam

Terima kasih atas ulasan/komen. Tunggu saya balas sebarang pertanyaan ya.

Penafian:
Sebarang artikel, perkongsian atau gambar dalam blog ini adalah hak milik tangangebu27 melainkan dinyatakan sumbernya. Semua pendirian serta perkongsian dalam semua post adalah menurut fahaman atau pandangan peribadi penulis blog shaja dan ia tidak mewakili mana-mana pihak baik Kerajaan, Swasta mahupun Persatuan-persatuan NGO.
Pandangan peribadi pemilik blog boleh berubah dari masa ke semasa seiring meningkat dan bertambahnya ilmu.
Sebarang bentuk peniruan (copy and paste) dalam apa jua bentuk daripada blog ini adalah tidak dibenarkan sama sekali.
Terima kasih.